PETER PAN - La Gran Aventura Musical

February 27-28, 2016

PETER PAN

La Gran Aventura Musical

Mallorca So presenta aquesta nova versió escrita i dirigida per  Rafel Brunet, ens portarà al País de Mai Més on els nens riuran, s'emocionaran, ballaran i cantaran, i on els més grans podran tornar a la d'infantesa i creure de nou amb les fades. Peter Pan acompanyat per Wendy, Campaneta, els Nens Perduts, els Pirates i el seu malvat Capità Garfi ens faran viure una aventura que ens portarà de Londres a l' illa de Mai Més.
Amb música original de Jaume Carreras composta expressament per a l'obra. Amb efectes especials, canvis de decorat, vestuari espectacular, vols aeris... i sobretot diversió assegurada.
PETER PAN, La Gran Aventura Musical
Mallorca So presenta esta nueva versión escrita y dirigida por Rafel Brunet, nos llevará al País de Nunca Jamás donde los niños reirán, se emocionarán, bailarán y cantarán, y donde los mayores podrán volver a la de niñez y creer de nuevo con las hadas. Peter Pan acompañado por Wendy, Campanilla, los Niños Perdidos, los Piratas y su malvado Capitán Garfio nos harán vivir una aventura que nos llevará de Londres a la isla de Nunca Jamás.
Con música original de Jaume Carreras compuesta expresamente para la obra. Con efectos especiales, cambios de decorado, vestuario espectacular, vuelos aéreos ... y sobre todo diversión asegurada.

PETER PAN 18:00 General, 22 €
Grupos a partir 10 pax , 20 €
PETER PAN 18:00 General 22 €
Grupos a partir 10 pax, 20 €
The sale of tickets through other channels than the Auditorium Ticket Office involves management fees.
Children over 3 years old pay for a seat.
Do not buy tickets on resale pages, you will pay a higher price and entrance to the venue is not guarantee.

Sala Magna

Teatro

Box Office Auditorium (+34 971 734 735)

Click here