Joan Dausà en concert - Gira Som Gegants

February 15, 2019

Joan Dausà en concert

Gira Som Gegants

La gira de presentació d’Ara Som Gegants s’ha realtizat als principals festivals i equipaments del país, exhaurint entrades en la seva presentació al Tibidabo i repetint els sold out al Festival de Cap Roig, a l’Strenes o al Palau de la Música, entre d’altres, i tocant per milers de persones al Festival Cruïlla de Barcelona o a l’Acústica de Figueres...
Dausà afronta aquest 2019 amb la responsabilitat i la il·lusió de saber-se un dels principals artistes de la temporada, i amb el repte de seguir sumant públic a cada concert. Dausà s’acompanya d’una banda de quatre músics liderarada per Florenci Ferrer (Fluren), considerat -juntament amb Santos (Blind Records)-, un dels productors més influents de l’escena indie estatal.

El celebrat ‘Ara Som Gegants’ ha marcat un punt d’inflexió en la carrera de Joan Dausà. Des del seu llançament al mes d’abril, ha estat un dels discs en català més venuts de l’any.
‘La Gran Eufòria’, carta de presentació d’aquest nou treball, ha estat i segueix essent una de les cançons més radiades de l’any.

Joan Dausà en concert 22:00 25 €
The sale of tickets through other channels than the Auditorium Ticket Office involves management fees.
Children over 3 years old pay for a seat.

Sala Magna

Concierto

25 €

Box Office Auditorium (+34 971 734 735)

Click here