• "MAREMAR" DE DAGOLL DAGOM
  • "MAREMAR" DE DAGOLL DAGOM
  • "MAREMAR" DE DAGOLL DAGOM
  • "MAREMAR" DE DAGOLL DAGOM
"MAREMAR" DE DAGOLL DAGOM - Shakespeare - Lluís Llach

January 24-25, 2020

"MAREMAR" DE DAGOLL DAGOM

Shakespeare - Lluís Llach

Una nena en un camp de refugiats que plora desconsoladament perquè ha perdut als seus pares es troba amb un personatge fantàstic que la consola explicant-li la història de Pèricles.

Pèricles, príncep de Tir, es veu obligat a fugir del seu poble i de diferents indrets de la costa del Mediterrani perseguit per les ordres del maligne governador d’Antíoc. Durant les seves aventures, Pèricles s’enamora de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui es casa i emprèn la tornada cap a Tir. Enmig d’una gran tempesta, el seu vaixell naufraga i a la seva dona Thaïsa la llencen al mar creient que és morta després de donar a llum a Marina. Pèricles, desesperat, deixa la seva filla a Tarsus perquè la cuidin Cleó i Dionisa.

El cos de Thaïsa apareix a la costa d’Efes, on un metge la fa reviure. Al cap d’uns anys, Marina es converteix en una jove molt atractiva que provoca la gelosia de Dionisa, la qual conspira per assassinar-la. L’intent fracassa i raptada pels pirates, Marina acaba en un bordell de Mitilene. Cleó i Dionisa expliquen al rei Pèricles que la seva filla ha mort, fet que el porta a una vida de dol i silenci navegant pels mars.

El vaixell de Pèricles arriba per casualitat a Mitilene i el seu governador li fa una visita.  Marina li canta una cançó per animar-lo. Quan aquesta li explica la seva història, Pèricles, ple de joia, se n’adona que és la seva filla. A continuació, la deessa Diana fa que Marina, Pèricles i Thaïsa es reuneixin definitivament.


Partint de l’univers musical de Lluís Llach, Andreu Gallén convertirà les seves cançons en atmosferes melòdiques que ens acompanyaran en les emocionants aventures de Pèricles. Amb MAREMAR, Dagoll Dagom explora un nou llenguatge amb música i cançons a cappella, amb les veus sense orquestra i només uns subtils acompanyaments instrumentals realitzats pels mateixos actors i actrius de la companyia. Al mateix temps, Ariadna Peya ens farà viure amb la dansa i el moviment, tots els viatges, naufragis, pèrdues i retrobaments d'una forma commovedora.

Serà un espectacle total, on les coreografies embolcallaran les cançons i les escenes creant un tot homogeni en que música, veu, text i moviment es fonguin en una mateixa proposta lluny del teatre musical de tall més clàssic.

"MAREMAR" DE DAGOLL DAGOM 21:00 30 €
"MAREMAR" DE DAGOLL DAGOM 18:00 30 €
"MAREMAR" DE DAGOLL DAGOM 21:00 30 €
The sale of tickets through other channels than the Auditorium Ticket Office involves management fees.
Children over 3 years old pay for a seat.
Do not buy tickets on resale pages, you will pay a higher price and entrance to the venue is not guarantee.

Sala Magna

Teatro

30 €

Box Office Auditorium (+34 971 734 735)

Click here