MARÍA DEL MAR BONET - 50 ANYS D'ESCENARIS - CONCERT DE CLOENDA

January 15, 2020

MARÍA DEL MAR BONET

50 ANYS D'ESCENARIS - CONCERT DE CLOENDA

MARIA DEL MAR BONET fa més de cinquanta anys que és als escenaris, amb el privilegi que nomès tenen alguns de saltar de dècada en dècada sentint-se igual d’estimada i respectada.

El concert de l’Auditòrium és el darrer de les celebracions dels 50 ANYS D’ESCENARIS. Des de le acaballes del 2016, ho ha celebrat amb concerts a pobles i ciutats de Les Illes, Catalunya, València, i a capitals de l’Estat Espanyol. Però també a Cuba i a les dues riberes de la Mediterrània. A Grècia, Itàlia, Tunis i Egipte. Aquesta ha estat sempre el punt de referència a la seva vida artística i personal, considerant-la la seva font de inspiració.

Des de la seva immensa nau balear ha passejat pel món sencer la seva música en la seva llèngua, col.laborant amb desenes d’artistes d’arreu i publicant gairebé una cuarentena de discs que formen un trajectòria sòlida i coherent, basada en la seva relació amb el públic, des dels escenaris dels seus centenars i centenars de concerts.

EL CONCERT A L’ADITÒRIUM DE PALMA és un final de festa a casa. És la cloenda de més de tres anys de gira i celebracions d’una de les grans veus de referència de la cançó al món.

MARÍA DEL MAR BONET 21:00 35 €
The sale of tickets through other channels than the Auditorium Ticket Office involves management fees.
Children over 3 years old pay for a seat.
Do not buy tickets on resale pages, you will pay a higher price and entrance to the venue is not guarantee.

Sala Magna

Concierto

35 €

Box Office Auditorium (+34 971 734 735)

Click here