• Els amics de les Arts
Els amics de les Arts - Tres anys després del seu últim disc, tornen, un grup que, tot i que no necessita presentació

Mayo 13, 2017

Els amics de les Arts

Tres anys després del seu últim disc, tornen, un grup que, tot i que no necessita presentació

Tres anys després del seu últim disc, tornen ELS AMICS DE LES ARTS, un grup que, tot i que no necessita presentació, serà tot un descobriment per a molts el 2017.  

ELS AMICS DE LES ARTS
 no són uns nouvinguts, onze anys de trajectòria musical, tres d'estudi, i diverses edicions especials, els avalen. Importants premis de la indústria i tres Discs d'Or coronen la seva fructífera carrera, a la qual van saber homenatjar amb el seu meravellós àlbum especial 10 ANYS, publicat el passat 2015, i que, ha suposat un punt i apart que obre ara una nova etapa.


Els Amics De Les Arts segueixen apostant amb cada projecte en el qual s'embarquen, fent un salt endavant amb cada disc. Però aquest cop és majúscul. Especial. 2017 és ja una nova era per a la banda barcelonina.

D'una banda, ELS AMICS DE LES ARTS compten amb el suport de Sony Music, discogràfica amb la qual han signat recentment, com a part d'aquest pas endavant en la seva carrera. Per un altre, han comptat amb Tony Doogan en la producció, enregistrament i mescla del que serà el seu nou treball. Els Amics De Les Arts han confiat en un dels productors clau de la música pop independent a escala internacional de les últimes dècades.
 

Amb una feina impecable, Tony Doogan ha estat el responsable sonor de grans de la història com Belle & SebastianMogwaiDavid ByrneTeenage Fan ClubSnow PatrolSuper Furry Animals. L'escocès ha signat també les millors produccions discogràfiques d'artistes com Russian Red o Supersubmarina.


Per descobrir el resultat del binomi Amics – Doogan, i conèixer tots els detalls de la seva nova etapa, caldrà esperar a 2017.
   
Joan Enric Barceló, veus i guitarra
Eduard Costa, veus, moog, xilòfon i melòdica
Ferran Piqué, veus, guitarra i bases
Dani Alegret, veus i piano
Pol Cruells, baix
Ramon Aragall, batería  

Els amics de les Arts 21:30 General 35 € | 28 € | 25 €
La venta de entradas por canales que no sean las Taquillas del Auditorium conllevan gasto de gestión.
Niños mayores de 3 años pagan butaca.
No compre entradas en páginas de reventas, pagará un precio mayor y no se garantiza la entrada al recinto.

Sala Magna

Concierto

Desde 25 € Hasta 35 €

Taquillas Auditorium (+34 971 734 735)

Click aquí