II AUDITORIUM GLOSA FEST

Amb Glosadors de Mallorca i Trobadors internacionals
Festival
Sala Magna
Precio: 25€

L’Associació Cultural Glosadors de Mallorca i l’Auditorium de Palma organitzam el II Auditorium GlosaFest el proper dissabte dia 4 de maig de 2024 a les 18 h. És una oportunitat única de sentir i veure els millors improvisadors del món, enguany de Canàries i Cuba, enfrontant-se als glosadors mallorquins.

La glosa, la improvisació oral cantada, és un patrimoni de la Humanitat que hem de malavejar conservar i fer créixer, ja que la paraula és l’eix de l’enteniment, la controvèrsia i l’esperança.

Els Glosadors de Mallorca han demostrat la seva capacitat al llarg dels darrers trenta anys, i han anat creixent i enfortint l’art del combat de picat a través de la paraula, l’enginy, la ironia i la intel·ligència. S’han enfrontat als improvisadors millors del món (payadores de Brasil i Argentina, bertzolaris del País Basc, troveros de Múrcia, etc., i repentistes de Portugal o Itàlia) i aquest II Auditorium GlosaFest serà una nova oportunitat de viure un espectacle únic i irrepetible. I això no es pot contar: s’ha de viure!